Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » WIFI megosztás hálózati...

WIFI megosztás hálózati adapterrel! Hogyan?

Figyelt kérdés
Adott egy Realtek RTL8185 54M Wireless LAN Network Adapter #3 ezzel szeretnék megosztani otthoni hálózatot hogy telefon vagy laptop tudjon rá csatlakozni eddig eszt (Connectify Hotspot) használtam de csak laptop látta mivel tudom megosztani a meglévő kábeles nettemet wifi-s jelé? Van működő progi erre? Vagy csak router segít?

2013. ápr. 20. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen operációs rendszered van?
2013. ápr. 20. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
vegyél routert, nem kell kínlódni.
2013. ápr. 20. 11:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha nagyon pontos akarok lenni akkor Microsoft Windows Xp Professional 2002-es verzió Szervizcsomag 3 Daytona 2008 Dinal Inspired By ReBorn
2013. ápr. 20. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Itt van két angol leírás:

[link]

[link]

2013. ápr. 20. 13:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam meg oldani telefon még mindig nem látja
2013. ápr. 20. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor most pontositom a problémámat WPA/WPA2 PSK hálozat vagy mi kellene nekem mert akárhogy probálom a teló nem látja :(
2013. ápr. 20. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:

WPA2 PSK

Tuti jó a telefonod? Nagyon gyanús, hogy PC látja, telefon meg nem. Más WiFi-t lát?

2013. ápr. 20. 19:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen más WIFIT lát csak a gépemét nem :( tegnap leszedtem a drivert az adapterhez sikerült amit akartam csak a modem szarakszik miata újra indul mindig és sajnos hijába csatlakozok rá ha a modem mindig le ál net nincs csak akkor megy a modem ha a programot leálitom :( lehet hogy az lesz amit az elsö kommentekö írt veszek egyet és nem kell szenvedni
2013. ápr. 21. 07:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Bocs 2.-commentelő
2013. ápr. 21. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!