Mit kell nézni, ha laptopot akarok venni?
Acer Aspire 5735Z van nekem. Imádom. Sokat horcolni nem jó, úgyhogy olyat keress ami 9-10-13 colos azokat praktikusabb iskolába nap mint nap hurcolni.
Ha lehet 2 nagos procija legyen. Azok jók. A legtnn lapinak már alapfelszereltség a webkamera, a blue, a wifi de azért ezeket ellenőrizd te is mert hasznos dolgok.
1.) Semmiképpen ne vegyél Fujitsu Siemens márkájút!!! (1 évig bírja, utána alaplapcsere, minden kereskedő kerüli, mint a véres rongyot)...
2.) Legalább 2 GB RAM-ja (memóriája), legalább 150-200 GB merevlemeze legyen, a legmegbízhatóbb a Pentium processzor (a legjobb a Dual Core típus)...
3.) Mindenképpen legyen benne WiFi, amivel bárhol csatlakozhatsz a vezetéknélküli nethez...
4.) Nagyon hasznos, ha van benne videókártya...
5.) Lehetőleg legyen benne beépített kártyaolvasó (manapság már a mobilhoz, fényképezőgéphez, Mp4-lejátszóhoz is van kártya, jó ha tudjuk kezelni)...
6.) Én magamnak ASUS-t vennék, mert az egy közepesen jó, megbízható gyártmány, van benne beépített webkamera is!
Ez itt például egy elég jó notebook :
"Semmiképpen ne vegyél Fujitsu Siemens márkájút!!! " ez azért kicsit túlzás nekem olyan van másfél éve semmi baja (pedig nem egyszer napi 8-10 órát megy)és még az aksija is másfél órát kibír,pedig csak négycellás.
1:mire használod mennyit szánsz rá
2:lehetőleg erős proci(ne celeron)min 2Gb ram,min 160 Gb vinchester,ahogy írtad kamera,wifi,
3:jó szervízhálózat.
Én a helyedben pl az árgépen beütném a laptop keresését és a rászánt összegig átnézném és a legerősebb gépet megvenném.Nem márka alapján mert amennyi ember annyi ízlés.(ha kinézel egy konkrét típust úgy nagyobb eséllyel kapsz választ a fórumokban milyen az a gép érdemes e megvenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!