Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit kell nézni, ha laptopot...

Mit kell nézni, ha laptopot akarok venni?

Figyelt kérdés
Iskolai célból kell és netezésre. 120-130.000 ft-nál nem akarok többet költeni rá. Olvasgattam itt, hogy milyen márkákat ajánlotok, de elég eltérő vélemények vannak. Végülis nekem mindegy a márka, de nem tudom, h milyen adatokat hasonlítsak össze. Egyedül a memóriát tudom, és h szeretném, ha lenne benne webkamera is. De pl milyen akumlátor, milyen videokártya, hangkártya kell bele?
2009. szept. 24. 20:34
 1/7 anonim válasza:
én most vettem msi u123at és nagyon meg vagyok elégedve vele
2009. szept. 24. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Acer Aspire 5735Z van nekem. Imádom. Sokat horcolni nem jó, úgyhogy olyat keress ami 9-10-13 colos azokat praktikusabb iskolába nap mint nap hurcolni.

Ha lehet 2 nagos procija legyen. Azok jók. A legtnn lapinak már alapfelszereltség a webkamera, a blue, a wifi de azért ezeket ellenőrizd te is mert hasznos dolgok.

2009. szept. 24. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

1.) Semmiképpen ne vegyél Fujitsu Siemens márkájút!!! (1 évig bírja, utána alaplapcsere, minden kereskedő kerüli, mint a véres rongyot)...

2.) Legalább 2 GB RAM-ja (memóriája), legalább 150-200 GB merevlemeze legyen, a legmegbízhatóbb a Pentium processzor (a legjobb a Dual Core típus)...

3.) Mindenképpen legyen benne WiFi, amivel bárhol csatlakozhatsz a vezetéknélküli nethez...

4.) Nagyon hasznos, ha van benne videókártya...

5.) Lehetőleg legyen benne beépített kártyaolvasó (manapság már a mobilhoz, fényképezőgéphez, Mp4-lejátszóhoz is van kártya, jó ha tudjuk kezelni)...

6.) Én magamnak ASUS-t vennék, mert az egy közepesen jó, megbízható gyártmány, van benne beépített webkamera is!

Ez itt például egy elég jó notebook :

[link]

2009. szept. 24. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
mindenképpen nézd a súlyát is. Én itt b*sztam el, mert az én ASUSX50V-m elég nehéz, és kényelmetlen hurcolászni. Igazából függ hogy mire akarod használni. Ha csak arra hogy bevidd a suliba és megnyitogass dolgokat netről meg otthon különböző progikat használj akkor még laptop sem kell feltétlenül elég egy notebook! HA játszani akarsz vele akkor kellhet erősebb gép, de sztem játékra célszerűbb egy asztali
2009. szept. 24. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
MSI-t SEMMI KÉPP NE VEGYÉL!!! ANNÁL SZARABB NEM LÉTEZIK :D ASUS megbízható, és viszonylag olcsó.
2009. szept. 24. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
esetleg ha tényleg nem kell sokmindenre, a netbookok olcsóbbak bár nekem nem jönnek be... am sztem a nemrég előttem szóló is netbookot akart írni mivel a laptop és a notebook ua.
2009. szept. 24. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:

"Semmiképpen ne vegyél Fujitsu Siemens márkájút!!! " ez azért kicsit túlzás nekem olyan van másfél éve semmi baja (pedig nem egyszer napi 8-10 órát megy)és még az aksija is másfél órát kibír,pedig csak négycellás.

1:mire használod mennyit szánsz rá

2:lehetőleg erős proci(ne celeron)min 2Gb ram,min 160 Gb vinchester,ahogy írtad kamera,wifi,

3:jó szervízhálózat.

Én a helyedben pl az árgépen beütném a laptop keresését és a rászánt összegig átnézném és a legerősebb gépet megvenném.Nem márka alapján mert amennyi ember annyi ízlés.(ha kinézel egy konkrét típust úgy nagyobb eséllyel kapsz választ a fórumokban milyen az a gép érdemes e megvenni.)

2009. szept. 24. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!