Ugye nincs rajta?
Figyelt kérdés
sziasztok, az a helyzet hogy
elromlott a fényképezőm és javítani kell vinni, viszont régebben mivel fogytam csináltam magamról pár képet önkioldóval (meztelenül) hogy megnézhessem képen az összeredményt a fogyásommal kapcs. de azokat a képeket letöröltem róla, csak félek h a memo kártyában a törölt képek is el vannak raktározva ( van ilyen? ) és esetleg aki javítja megtalálja v nemtom..
19L
2013. ápr. 18. 18:02
1/4 anonim válasza:
A memória kártyát ki lehet szedni...
2/4 anonim válasza:
Hoztam már vissza adatot memóriakártyáról (2 ével előtte törölt képet). Vedd ki a kártyát és ennyi.
3/4 A kérdező kommentje:
de pont az a baja a gépemnek h a fotózott képeket nem jeleníti meg :s
2013. ápr. 18. 18:28
4/4 anonim válasza:
A kártyát akkor sem kell beadni. Ha valaki ezzel foglalkozik, akkor biztos van próba kártyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!