Hogyan kell módosítani egy srt feliratot úgy, hogy előbb induljon?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam, hogy egy srt felirat legelejére be volt írva egy plussz sor, valami ilyesmi: -0,7. Sajnos nem tudom, hogy mi volt pontosan. Próbáltam rákeresni google-ön, de ott csak olyan válaszokat találtam, hogy időzítsem újra az egészet, meg egyéb programokat igénylő megoldásokat.2013. ápr. 17. 18:45
1/2 anonim válasza:
Milyen lejátszót használsz? VLC-ben elég a H vagy a G-t lenyomnod, így tudod csúsztatni a feliratot. Hogy előbb induljon, értelem szerűen a H-val tudod állítani. A BS playerben pedig a Ctrl+Balra nyíl, és Ctrl+jobbra nyíl ugyanezt tudja.
2/2 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gondom, a lényeg az lenne, hogy ha mondjuk usb-ről játszom le tv-n, amin nincs feliratcsúsztatásra lehetőség, akkor is jó legyen.
2013. ápr. 17. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!