Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy ADXL 327 típusú...

Van egy ADXL 327 típusú gyorsulásmérőm, ami olyan kicsi (4x4 mm), hogy nem tudom megforrasztani a lábait. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

4x4 miliméteres, és minden oldalán 4 érintkezője van. Az 16 láb összesen. Neki sem állok forrasztgatni, mert csak elrontani tudnám nyilvánvalóan. Ha valaki tud jó megoldást arra, hogyan lehetne egy nyák-ra ráapplikálni, aminek utána lennének normálisan forrasztható részei, kérem írjon!

A chip adatai ebben a PDF-ben olvashatóak:

www.analog.com/static/imported-files/data_sheets/ADXL327.pdf

2013. ápr. 15. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit is mondtál mit csinálsz vele ha rajta lesz már egy panelon?
2013. ápr. 16. 06:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Fel kell ónozni lehetőleg egyenletesen minden forrpontját ,rátenni a panelra és IR forrasztóval,vagy hőlégfúvóval melegiteni,amig megfut az ón ... De engem is érdekelne,hogy mi a terved vele ...:)
2013. ápr. 16. 09:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem árulhatom el a részleteket, mert egy nagyon jó termékötletem van, amit nagyon olcsón fogok tudni adni, sokan meg fogják venni, és piszkosul gazdag leszek belőle. :) Remélem megértitek, hogy nem mondhatom el mi az. De ha nem tudom megforrasztani a lábait, akkor csak kidobtam egy csomó pénzt az ablakon, és még prototípust sem tudok fabrikálni belőle, nemhogy maggazdagodni. :(

Amire igazán szükségem lenne, az egy cég, vagy valaki, akinek van ilyesmihez gépe, és elfogadható áron rá tudná tenni nekem ez a bolhapiszoknyi chipet egy lanelra, amivel már lehez amatőr körülmények közt is dolgozni.

2013. ápr. 16. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat ez egy sima jol forraszthato bga tok pedig,egy olcso pakaval a holegfuvoval meg lehet oldani
2013. ápr. 16. 21:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Más fogalmaink vannak az olcsóról. Ami ilyen lehelős pákát én láttam, az negyvenvalahányezernél kezdődött. Lenne valaki, aki elfogadható áron megforrasztaná ezt nekem?
2013. ápr. 17. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocs, de így nem működik. A legnagyobb arca, titkolózással fűszerezve a "csőbe a lyukat" feltaláló, gróf Spanyol Zoltán szintű szakértelemmel rendelkező embereknek szokott lenni.

Tartsd meg a találmányodat, az emberiség még nem elég érett rá.

2013. ápr. 22. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezen a weboldalon nem mások helyett csinálunk meg dolgokat.

Hanem olyan kérdéseket válaszolunk meg ami után a válasz birtokában a kérdező önállóan képes tovább gondolkodni.

A forrasztást már feltalálták elég régen, arról nem tehetünk hogy nincs hozzá való eszközöd.

2013. ápr. 23. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!