Merevlemez sérülése esetén adat lementés (többi lent)!?
Figyelt kérdés
Szóval, tegyük fel, hogy a merevlemezemnek tönkre megy az olvasófeje. Le lehet valahogyan még menteni az adatokat?2013. ápr. 15. 18:58
11/16 A kérdező kommentje:
Sokba kerülne?! nekem????
2013. ápr. 26. 18:06
12/16 Olga néni válasza:
1. Igen, éjfélkor (is) ülök a gép előtt.
2. Nem állok semmilyen kapcsolatban a Kürt-tel.
13/16 A kérdező kommentje:
Nos, köszönöm a tisztázó választ, közben rájöttem, hogy tévedtem. De Olga néni névvel éjfélkor kalózkodni az interneten...
2013. máj. 3. 21:46
14/16 A kérdező kommentje:
Mellesleg, Olga néni, az a helyzet, hogy a cégek, intézmények nevét nem kötőjeles alakban toldalékoljuk, így a Kürt-tel, Bozóky-val forma egyaránt helytelen, míg a Kürttel, Bozókyval forma a helyes. Egy megyei első
2013. máj. 7. 09:47
15/16 Olga néni válasza:
Kedves kérdező! Ön feltesz egy kérdést, vegyük úgy, hogy segítséget kér, aztán nekiesik a jóindulatú válaszolónak, kritizálja, megvádolja. Később - miután mások felhívják rá a figyelmét - ön is rájön, hogy nincs igaza, alaptalanul vádolt. De azért betart, és helyesírásból kioktat (mellesleg nem szavas hibáról van szó, nem azt írtam, hogy hüje...) Ha ön mindenáron kötözködni akar, miért nem megy inkább focimeccsre?
16/16 A kérdező kommentje:
Nos, mert nem szeretem a focit. A helyesírási hibája mellesleg akkora, mint a bécsi kapu..., de ne haragudjon meg ezért. Egyébként ezennel a kérdés lezárva: a további válaszok spamelésnek minősülnek és kitiltást vonnak maguk után. Viszlát!
2013. máj. 11. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!