Miért lett kevesebb az fps-em? Cod2
Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hónapja játszottam utoljára cod2-t akkor a gépem simán vitte 70-80 fps-el, most a 30+ is nagy teljesítmény nem értem miért? Tudom nem egy erős gépem van de nekem elég és nincs is pénzem másikra mert nekem nem anyám veszi de ez most lényegtelen. Driverekkel nincs gond a legfrissebbek íme a gép adatok:
Nvidia Geforce MX/MX 400 64mb-os videókártya
1024 mb DDR2 RAM
Intel Celeron 3.06GHz processzor
értelmes válaszokat várok! A codot már újraraktam nemtudom, hogy a windows-t is újra kellene-e?
2013. ápr. 13. 11:36
1/4 anonim válasza:
Beállításokba nézz szét, itt gondolok DirectX 7-esem legyen, szűrés-ki, felbontást max 1024-esre tedd
2/4 A kérdező kommentje:
DX 7 van bent szűrés is kivan kapcsolva felbontás meg minimum
2013. ápr. 15. 19:05
3/4 anonim válasza:
A codot rakd újra, annyi próbát megér.
4/4 anonim válasza:
örülj,nekem 2,1 ghz es amd sempron,256mb nvidia és 2gb rammal kb 10-15fps-t produkál.Ha lesz türelmem felrakom és megnézem dx 7 el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!