Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Arduino megfelel az alapok...

Arduino megfelel az alapok elsajátításához az elektronikában?

Figyelt kérdés
Érdekel az elektronika, de még kezdő vagyok, az Arduino megfelel a tanuláshoz?

2013. ápr. 11. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem egészen.

Olyan mintha nyelvet szeretnél tanulni és beiratkoznál a Harvard egyetemre nyelvtudomány szakra.

Keresd elő az általános iskolai fizika könyved és ha már nem ér meglepetés az olvasásakor akkor gyere vissza.

2013. ápr. 11. 21:52
 2/4 anonim válasza:

Az Arduino a mikrokontroller-programozás alapjaiba ad betekintést.

Tipp:

Arduino alapok (ingyenes, 60 napos online tanfolyam): [link]

elektronikai alapok: [link]

Konkrétan az elektronikai alapok mit jelent?

2013. ápr. 12. 04:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megfelel. Bár nem az elektronikához, hanem a hardverprogramozáshoz. :D

Az elektronikához van fent youtube-on egy magyar nyelvű sorozat. Elektronika / Elektrotechnika Tutorial. Az is ingyenes és szerintem egész jó. Amúgy meg csomó ebookot találsz a neten...

Az első válaszoló eléggé túloz. Ez egy kezdő szett... nem a harvard. Baromság.

2013. ápr. 14. 00:51
 4/4 newen válasza:

én iskolában 2 évig pascallal foglalkoztam de baromi unalmas volt de az arduino programozása nagyon egyszerű. Egy nap után már színváltó ledet programoztam egy hét után servót.

Szóval vesd bele magad.ha érdekel megtanulod

2014. jan. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!