SAMSUNG ST200 F Fényképezőgép Szerintetek megéri az árát? A samsung fényképezőgépek jó minőségűek?
Sziasztok.
Egy Samsung ST200 F f.gépet néztem ki magamnak. Csak sima családi,nyaralási,esetleg portré képeket készítenék vele.
Itt van róla egy részletes leírás és teszt.
Az ára olyan 25-30 ezer ft körül van.
Értem,megnézem a Nikon-t is,de ennek a Samsungnak már 10x az Optikai zoomja,és ebben is van optikai képstabi.
Ezt az Eye-Fi kártyát nem értem.
Értem,köszönöm.
Közben ezzel is szemezgetek,30 ezerért egész jó ár :)
Csak kár,hogy nincs róla semmilyen teszt.
Az ilyen kiugró vakus gépek elég drágák szoktak lenni,gondolom nagyobb távolságban tud elmenni a vaku.
Ezt az oldalt én is láttam,ha jól értelmezem magasabb iso érteken már zajosodik a kép,és lassan fókuszál.
Én csak azt nem értem, ha fényképezőgépet akarsz venni, miért nem profi gyártó termékei között keresgélsz? Aki pl. az optikát is maga gyártja a gépeihez.
[link] fényképezőgépek&sParam1ValueLbl=COOLPIX&ParamValue=Digital+Cameras&Subnav1Param=COOLPIX&Subnav2Param=0&Subnav3Param=0&RunQuery=0&ID=0
Ebben igazad van,de sajnos csak max 30 ezret tudok rá szánni.
Én elhiszem,hogy jó a Nikon,de amit a Sony nyújt 30-ért,addig a Nikon 50-60 ért kéri azt a tudású Optikai zoomos gépeit,bár gondolom nem véletlenűl drágább. De maga a Sony sem egy gagyi márka.
Itt egy példa,ez is egy ilyen kicsapodós vakus gép a Nikon-tól 64-ért. De nem értem,hogy ezért az árért miért csak 4,2x az optikai zoomja.
A Sony-nál 16x az optikai zoom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!