Melyik a legjobb elektronikai MÁRKA?
Mit értesz elektronikai alatt?
Nem biztos, hogy aki jó tévét gyárt, ugyanolyan jó például hifiben, vagy audiofil cuccokban (az a hifi, amit nem a M***a Marktban árulnak).
Ha a hifit nézzük (nem házimozi...) Akkor Revox, Onkyo, Yamaha (csökkenő minőségi sorrendben. Ha sok pénz van, és a látvány is szempont, nem csak a hangzás, akkor B&O.
Villanymozdonyból és MRI készülékből a Siemens a legjobb!
TV-ből a Loewe.
Fénymásoló: SHARP.
Scanner: Fujitsu.
Villanyborotva: Braun.
Stb.
Nincs egyértelműen legjobb, hisz míg lehet tv gyártásban jó az XY, de mondjuk fényképezőgyártásban már nem.
Ha egyet kéne mondanom én is Sony-t mondanék, szinte mindenhol jelen van, telefonok, tv-k, fényképezők, hangrendszerek, konzolok, zenelejátszó, laptop, stb., és mindenhol minőségi cuccokat dob piacra.
Persze nem tökéletes a Sony sem, de egy másik cég sem.
Samsung is jó, az még több téren van jelen, nehézipar meg orvosi műszerek, és még sorolhatnám, és bár én személy szerint nem vagyok nagy Samsung fan, de ha objektíven nézzük egyik legjobb márka.
De mondjuk ha kijelzőgyártást nézzük a Sharp az egyik legjobb, vagy szoftveres téren Google talán egyértelműen a legjobb (igaz, ez nem igazán elektronikai márka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!