Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » T-home szolgáltatásai tényleg...

T-home szolgáltatásai tényleg ennyire rosszak ahogy írják/mondják?

Figyelt kérdés
Most váltottunk a T-home szolgáltatásaira (net, vezetékes telefon, IPTv) és olvasom h sokan szidják h akadozik a net meg a média box lassú, esetleg megáll a kép. Eddig UPC-nél voltunk de csomagba ezek olcsóbbak voltak a T-homenál. Gondolom sokban függ, hogy hol lakik az ember. Budapesten a I, II, XII kerület találkozásai közelében talán csak nem annyira tragédia, nem?

2013. ápr. 9. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
XX. kerület. Soha semmi bajom velük.
2013. ápr. 9. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Remélem itt sem nagyon lesz :)
2013. ápr. 9. 20:53
 3/3 anonim válasza:
én borsod megyében lakom, a szlovák határ közvetlen közelében, két és fél éve vagyok előfizető, a tv egységekkel és a telefonnal soha semmi probléma nem volt, a nettel ez idő alatt azt hiszem kétszer volt problémám, de mindkétszer telefonon keresztül tudtak segíteni. én csak ajánlani tudom :)
2013. ápr. 19. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!