Milyen egykor nagyon drága 16:9-es CRT (! ) TV-t érdemes venni?
Figyelt kérdés
Olyan 55-72cintis legyen.
Ilyesmire gondolok mint pl. ez:
Csak ennél kicsit kisebb lehetne, kicsit olcsóbban (mostani áron)
Köszi asegítséget!
2013. ápr. 7. 20:29
11/14 anonim válasza:
Plazmát elismerem,hisz én is olyat vettem,de a 3d-t leírni nem kell csak azért mert neked nincs. Jó dolog és a mai filmek több mint 50% már úgy jön ki.
12/14 anonim válasza:
Érdemes, én pl egy kb 7-8 éves Samsungot vettem kemény 10 ezerért, és semmi baj vele. Az analóg enyingi kábeltévé van belekötve, annak meg minek fullhd? :)
13/14 swad válasza:
crtbe sony trinitron jött be nekem, más kérdés, hogy digitális jellel (műholdas szarok -digi,upc) tud ugyanúgy szellemképeskedni,mint egy lcd,led,v plazma.
14/14 anonim válasza:
A legtöbb műsor nem HD-s még, úgyhogy megéri még mindig a CRT-s tévé, plusz ha semmi baja, nem éri meg lecserélni. Én amikor megvettem 2002-ben a jól bevált JVC tévémet, mindenki le akart beszélni róla, megvettem, de azóta szerelőt sem látott, pedig 15 órákat megy egyhuzamban, volt, hogy egy hétig ment folyamatosan, amikor nem voltam otthon. De egyébként a lapos tévék is sokáig bírják, ha jó minőségű, nem ilyen noname cuccosok, s nem is olcsóbbak sokkal, ahogy látom a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!