Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Canon EOS 1100D fényképezőgéph...

Canon EOS 1100D fényképezőgéphez milyen állvány jó?

Figyelt kérdés

Magas állványt szeretnék venni, nem ilyen kis asztalra valót. Be tudnátok linkelni néhány olcsó, kb. olyan 1,5 m magas állványt?

Előre is köszi :)

2013. ápr. 2. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Az olcsó állványok nem jók. Hidd el,tapasztalatból beszélek.

Kezdjük ott, hogy egy használható gömbfej is 20e Ft környékén tanyázik. Pl egy Manfrottio 496RC2 18e Ft körül van. A szénszálas állványok nagyon drágák, de még egy jobb állvány is 30e Ft környékén kezdődik. Amit használtam eddig az a Dörr, illetve a Manfrotto állványai, illetve a nagyon "olcsó" ( 10e Ft alatt ) Hama állvány. Igaz, hogy ez utóbbi jobb mint a semmi, de hidd el megéri egy minőségi állványba beruházni ( és akkor értelmet is nyer a tükörfelcsapás is :) )

2013. ápr. 2. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
A Velbonok pl. jók és sokkal olcsóbbak mit a Manfrotto.
2013. ápr. 3. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
És ha nem kell kifejezetten a gyors mozgatás, inkább egy videófejet vennék, nem gömbfejet. Nekem a gömbfej annyira nem jött be.
2013. ápr. 3. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább 3D-s fej... Videófejnél nem tudsz függőleges képkivágást csinálni.

Amúgy szerintem pl. jó a gömbfej.

2013. ápr. 3. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
A függőleges képkivágás jogos.
2013. ápr. 3. 14:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Videóhoz valóban nem oly jó a gömbfej, én főleg fotózom, azért javasoltam. Szerintem fotózáshoz jó választás.
2013. ápr. 3. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés. Kérdező, lett válasz?

Nem akarok 20-30 ezres állványt.

Itthon van kínai, de félek, hogy a Canon 1100D egyszerűen lebillenne róla :D

2013. ápr. 6. 11:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem, még nem lett válasz.. :D

Nézegettem hama állványokat, de nem tudom, hogy melyik lenne jó..

Azért nem szeretne ha lebillenne, nem egy olcsó gépről van szó. Oké, hogy az egyik legolcsóbb tükörreflexes, de akkor is :D

2013. ápr. 6. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Itthon szerintem ki fogom próbálni és megmondom, hogy lebillent-e. :D

Te mikor vetted a gépet? Én nemrég, örültem hogy ennyiből megúszom. Belépőszinten elégnek tűnt meg tűnik most is. :D

2013. ápr. 6. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Cullmann 2903 nekem bevált. lomispiacon 3000Ft. + 3200 a gyorscseretalp. (hiányzott róla)
2013. ápr. 6. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!