Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A TV-t hogy lehet HDMI-n...

A TV-t hogy lehet HDMI-n keresztül a laptop kijelzőjéhez illeszteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdést elég furcsán fogalmaztam meg, lehet h picit érthetetlen is. A lényeg az lenne, h adott egy Asus laptop, amin van HDMI. Van egy LG plazma tv-nk, amin szintén van HDMI. Összekötöttem őket, és láttam is a képernyőt a tv-n, meg hang is volt, tehát minden oké volt, kivéve egy dolog. A TV-n feltűnően nagy az a kép, ami a laptopon van. Értem itt, h amit a laptopon látok, ugyanaz ami a tv-n van le van maradva a széle minden irányból. Egyszer vga-val is összekötöttem őket, akkor is volt ilyen problémám, de a felbontást átállítottam a tv-n, és jó lett. Itt viszont nem tudom ott beállítani. Vki tudna segíteni, h kb mégis hogy lehetne a képernyőhöz illeszteni a képet?

2013. ápr. 2. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
ha windows 7 van a gépen akkor asztalon jobb klik ott képernyőfelbontás utána klik az észlelés ki választod azt h LG tv és utána automatikusan be álitja akkorára amekorára kell. nekem legaláb is az LG cinema 3d tvn igy simán ment.
2013. ápr. 2. 18:31
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom!!! :)
2013. ápr. 2. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!