Milyen "okos" berendezésbe éri meg befektetni?
A telefonom 6 éves (Nokia), s már eléggé megviselt. Viszont nem nagyon szeretnék érintőképernyős telefont.
Viszont sokat utazom, s szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, így gondolkodom egy iPad-en.
Lehet, hogy akkor érdemesebb lenne egy okos telefonba beruházni?
nem lehet lekerülni az érintőképernyős telókat,előbb utóbb már csak azokat tudod majd megvenni akkor meg minek húzni a dolgot vegyél most,meg látod tetszeni fog az.
csak ne valami gagyit nézz ki.
Azt, hogy mire van szükséged, neked kell eldönteni.
Okostelefon - egyben minden, mindig mindenhol nálad lehet, de kis kijelző
Tablet(akár iPad vagy egy androidos tablet)+egy egyszerü telefon - tablet nagy kijelző, telefon nem merül le a nap végére, de két készüléket kell magaddal hurcolni
Alternatíva lehet még (írtad: szeretek olvasni) egy ebook olvasó, de ez főleg olvasásra való, de arra a legjobb.
#Nyúlós lónyál
Igen, igazad van, a nagy kijelzős okostelefonok és a kisebb tabletek méretei lassan közelítenek egymáshoz.
De nem hiszem, hogy a kérdező (árban) egy Note2-re gondolt, ráadásul egy átlag 4"-os (de akár 5"-os) kijelzőhöz képest egy 9,7" vagy egy 7,9" kijelző (de még egy 7"-os is) mérete jelentősen nagyobb! Olvasásra pedig (kérdező célja) jobb a nagyobb kijelző.
Mindenkinek köszönöm az eddigi tanácsokat és várom a többit.
Igazából eredetileg csak egy iPad-et akartam (olvasásra, játékra, wifi kapcsolattal)
Arra már rájöttem, hogy csupán e-book-ba nem érdemes befektetni, mert majdnem annyiba kerül, mint társai (Tablet, iPad stb).
Azért dilemmázom, mert annyit fejlődött a világ, s én lemaradtam az elektronikai kütyük terén.
Egyik ismerősöm vett most egy M-Tech atab5-ös készüléket (40ezerért).
Telefonnak kissé nagy, de egyébiránt minden mást tud, amire nekem szükségem lenne (olvasás, wifi, játék, még akár zene is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!