Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van tapasztalat Nikon Coolpix...

Van tapasztalat Nikon Coolpix L810-es géppel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Le van árazva 160 euróra, néztem neten és kb 10 euróval a netes árak alatt van, vadi új (boltba venném). Amúgy is kellene egy jó gép, arra vagyok kíváncsi,hogy megérné-e megvenni. Családot és kirándulásokat fényképeznék vele,szóval semmi nagyon profi dolgot. :) Ár-érték arányban megéri-e? A 16 megapixel az jónak számít?

Vagy esetleg tudnátok ajánlani jó gépeket? Max 200 euróig érdekelne a dolog. Köszi :)

2013. ápr. 2. 11:13
 1/1 anonim válasza:
Nekem L810-em van! :D nem tudom, én nagyon nagyon szeretem, az erőssége a makrofotók, ezt a 16megapixele is mutatja! Amit nem szeretek benne (legalábbis az én gépem ilyen) hogy ha nem exponálsz rendesen, akkor 2-t csinál és az zavarja a memóriát, és ha egyet abból kitörölsz, akkor a 2. kép meg "A fájltipus nem támogatott" és ha gépre akarod feltölteni a képeket, akkor ott annál megáll és nem megy tovább. akkor az ilyeneket sajnos ki kell törölni :/ de ha rendesen exponálsz, semmi baj nincsen vele, én nagyon szeretem! :D
2014. márc. 5. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!