Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri megvenni ezt a "Gamer...

Megéri megvenni ezt a "Gamer PC" -t?

Figyelt kérdés

Intel Pentium Dual Core G2020 2.9GHz, nVidia GeFoce GT 610 2GB DDR3 VGA, 4GB RAM, 500GB HDD, DVD-RW meghajtó, komplett PC, 3 év garancia

72k az ára...

2013. ápr. 1. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez NEM Gamer PC...
2013. ápr. 1. 22:11
 2/9 anonim válasza:
Abszolút megéri, de nembaj ha megpróbálsz alkudni belőle
2013. ápr. 1. 22:25
 3/9 anonim válasza:

Hát ha azt nézzük, hogy 100k-ból már lehet olyan PC-t venni, ami még ha erősen korlátozottan is, de alkalmas a játékok futtatására, ezen pedig 72k-ért gyakorlatilag semmilyen játék nem fut el normálisan, akkor nem.

Ha összeszámolnánk az alkatrészárakat, úgy se érné meg. Az úgy 50k körül mozoghat.

Egyébként a "gamer" az úgy a HD7870, GTX670 szintjén kezdődik.

2013. ápr. 1. 22:26
 4/9 anonim válasza:

Szia. Kisebb játékokra (COD 2; COD 4) még elegendő, de a Battlefield 3 vagy a GTA 4 kizárt, hogy játszhatóan (25 fps fölött) fut a gépen.

Ez a videókártya egyszóval egy nagy semmi, és a Pentium proci is eléggé divatjamúlt.

Ha mindenképp Intel processzort szeretnél a gépedbe akkor szerintem inkább egy 1155-ös foglalatú i3-at vagy i5-öt vegyél. Az i7 az már elég drága, és egyenlőre még az i5 is elég a játékokhoz.

Viszont ha kevesebb pénzed van, akkor AMD processzorokat is nézhetsz. Egy hansonló teljesítményő AMD és Intel proci közt elég nagy árkülönbség van. Az AMD jóval olcsóbb, ezért használok és is AMD-t.

Ha AMD-t választanál, akkor vagy az AM3+ foglalatú vagy az FM2 foglalatú procikban gondolkodj. (Ma ezek érik meg a legjobban) AZ FM2-es foglalatú processzoroknak az a nagy előnyük, hogy tartalmaznak, egy integrált grafikus vezérlőt, ezért nem szükséges külön videókártyát venni, csak akkor ha a mai korszerű játékokkal kívánsz játszani ( pl. COD 7; vagy a már előbb emlegetett Battlefield 3 valamint a GTA 4)

2013. ápr. 1. 22:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Összerakatni jobban megéri? Szerintem nekem biztos nem, mert a számítógépek ezen terén nem vagyok otthon. Ezért is kérdezek meg mindent részletesen, hogy tanuljak is belőle, meg tudjam is, hogy megéri -e az, amit kinézek, ne pedig felesleges low PC -re menjen el a pénzem.
2013. ápr. 1. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Összerakni SOKKAL jobban megéri.(Mondd meg mennyi pénzed van rá, és összerakunk neked egyet)

"AZ FM2-es foglalatú processzoroknak az a nagy előnyük, hogy tartalmaznak, egy integrált grafikus vezérlőt, ezért nem szükséges külön videókártyát venni..."

Ez nem teljesen igaz. PL.:Az AMD Athlon II X4 750K -az nem tartalmaz grafikus vezérlőt meg az AMD Athlon II X4 740 -se az AMD Athlon II X2 640 -se ......Az AMD A4 -A6 -A8 -ezek már igen.

AM3+ foglalatnál meg nagyon jó proci az FX-6300, vagy FX-8350...

A VGA is nagyon gyenge.Legalább egy AMD Radeon HD7850 nVidia -nál a GeForce GTX650Ti a minimum, hogy GAMER legyen a gép.

Mondd meg mennyi pénzed van rá, és összerakunk neked egyet!(Mert ez a gép gyenge játékra)

2013. ápr. 2. 08:07
 7/9 A kérdező kommentje:
120k -m van.
2013. ápr. 2. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Abból már sokkal jobbat lehet venni.
2013. ápr. 2. 12:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Na jó egy kicsit persze túloztam, mert előbb az is megfelelne, hogyha a jó alapokat veszek meg jó áron, aztán, a későbbiekben még bővítgetem, új videókártyát... stb.

Most csak úgy minimális szinten gondolkodok, hogy nem egyből a legjobbat, hanem most egy jót, amit a majd később..

2013. ápr. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!