Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gép leállás a GTA IV től! Mi...

Gép leállás a GTA IV től! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok,nos olyan problémám lenne,hogy feltelepítettem a GTA IV-et, fel pacheltem 1.07-ig,és tökéletesen működik meg minden, viszont 15-20 perc múlva/ akár 30perc (ez változó), kikapcsol a gépem.Nem most raktam rá először a GTA 4 et, legutóbb nem volt vele semmi probléma(mondjuk akkor nem patcheltem). Tudja valaki mi lehet a probléma?

Gépem adatai: proci: AMD FX(tm) 4100 Quad-Core 3.60 GHz

RAM: 4GB DDR3 SDRAM

Videókártya: AMD Radeon HD 6700 Series (1GB)

2013. márc. 31. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
valószínüleg túlmelegszik a gép, azért kapcsol ki.Pasztázd újra a processzort !Milyen tápegységed van ?annak is lehet baja !
2013. márc. 31. 23:24
 2/5 A kérdező kommentje:
600W-s a tápom ha jóltudom, nem nagyon értek hozzá, hogy érted hogy "pasztázzam" újra a procim?
2013. ápr. 1. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
600 w-os de milyen márkáju ?nézd meg rajta a felíratot ?
2013. ápr. 1. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:
(N power( ATX POWER 600W
2013. ápr. 9. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
pont ez a gond, vegyél egy megbízható tápot, mert ez nem számít annak
2013. ápr. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!