Vélemények a HERTZ ECX 100.5 típusú hangszóról?
Ebben az árban nagyon sok jobb van. :D
Először is: mire kellene? Milyen rendszerbe, milyen zenéhez, milyen autóba?
Egy 10cm-es hangszórótól nem kell sokat várni, mélyhang, ill a közepek alja gyakorlatilag teljesen hiányozni fog. Szóval legalább 13-as kellene, de ha komolyabb hang kell, akkor 16-os.
Az addig rendben van hogy nem olyan durva de nem fér be nagyobb!
Ha tudsz jobbat akkor légyszi linkeld be! Ha minden kötél szakad akkor nagynehezzen be lehet rakni a 13 cm-t is, de ahhoz vágni kell!
Műszerfalba kellene berakni és nemtudom hogyan vágjak nagyobb lyukat, mert a szélvédőtől nem nagyon férek hozzá!
Milyen autóról van szó? Ha már vágni kell, akkor ne a műszerfalat barmold szét, hanem az ajtóba tedd és akkor egy rendes méretű és elfér. Szép kiemelő keret megoldások vannak.
A másik, hogy komponens szettben érdemes gondolkodni, tehát külön mély és külön magas, a kettő közé meg hangváltó. A koax-ok nem túl nyerő megoldások, ennyi pénzért meg nagyon nem. :)
Használt motyó nem érdekel?
Pontossan egy Suzuki ignisről van szó, de az ajtópanelt nem akarom szétbarmolni, mert nem az enyém az autó én csak használom! Ha tudtok jobbat akkor azt légyszi linkeljétek be!
Van a műszerfalba 2 (10 cm-es), van 2 az első ajtók tetején (azok a nagyon kicsi hangszórók, nem tudom mi a neve) meg van 2 hátul a kalaptartó mellett, (13 cm). Hátra meg 13X18as ovált néztem, mivel azt egyszerüen be tudom szerelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!