Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vélemények a HERTZ ECX 100.5...

Vélemények a HERTZ ECX 100.5 típusú hangszóról?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben az árban van jobb is?

2013. márc. 31. 18:56
 1/6 Osynho ***** válasza:

Ebben az árban nagyon sok jobb van. :D

Először is: mire kellene? Milyen rendszerbe, milyen zenéhez, milyen autóba?

Egy 10cm-es hangszórótól nem kell sokat várni, mélyhang, ill a közepek alja gyakorlatilag teljesen hiányozni fog. Szóval legalább 13-as kellene, de ha komolyabb hang kell, akkor 16-os.

2013. márc. 31. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Az addig rendben van hogy nem olyan durva de nem fér be nagyobb!

Ha tudsz jobbat akkor légyszi linkeld be! Ha minden kötél szakad akkor nagynehezzen be lehet rakni a 13 cm-t is, de ahhoz vágni kell!

Műszerfalba kellene berakni és nemtudom hogyan vágjak nagyobb lyukat, mert a szélvédőtől nem nagyon férek hozzá!

2013. márc. 31. 21:38
 3/6 Osynho ***** válasza:

Milyen autóról van szó? Ha már vágni kell, akkor ne a műszerfalat barmold szét, hanem az ajtóba tedd és akkor egy rendes méretű és elfér. Szép kiemelő keret megoldások vannak.

A másik, hogy komponens szettben érdemes gondolkodni, tehát külön mély és külön magas, a kettő közé meg hangváltó. A koax-ok nem túl nyerő megoldások, ennyi pénzért meg nagyon nem. :)

Használt motyó nem érdekel?

2013. ápr. 1. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon túlárazott hangszóró. Ennyiért csak jobbak vannak.
2013. ápr. 1. 18:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Pontossan egy Suzuki ignisről van szó, de az ajtópanelt nem akarom szétbarmolni, mert nem az enyém az autó én csak használom! Ha tudtok jobbat akkor azt légyszi linkeljétek be!

Van a műszerfalba 2 (10 cm-es), van 2 az első ajtók tetején (azok a nagyon kicsi hangszórók, nem tudom mi a neve) meg van 2 hátul a kalaptartó mellett, (13 cm). Hátra meg 13X18as ovált néztem, mivel azt egyszerüen be tudom szerelni!

2013. ápr. 1. 18:54
 6/6 Osynho ***** válasza:

Mindenképpen komponens szettet nézz szerintem. Ha tényleg be tudod tenni a 13-asat, akkor olyat. Az érzékenység fontos, mivel fejről hajtod.

Hirtelen ezt a kettőt találtam, amivel lehet, hogy érdemes foglalkozni:

[link]

[link]

2013. ápr. 3. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!