Hogyan lehet a dátumot megtudni a fénykép hátulján lévő kódból? (Nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Ha van egy kb 15 éves kép, amin nincsen dátum viszont van egy betűkből és számokból álló kód, akkor abból meg lehet tudni a kép pontos dátumát?
Igazából nagyon fontos, bizonyítéknak kellene szóval aki tud kérem segítsen!
2013. márc. 29. 18:51
1/6 anonim válasza:
A kidolgozót kell megkérdezni. A kód valószínűleg laboronként eltérő. Nem tudom, hogy ezeket jegyzik-e és ha igen akkor kiadják-e csak úgy.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kidolgozó?
Amúgy egy sima 10x15-ös otthon készített képről van szó.
2013. márc. 29. 19:45
3/6 anonim válasza:
Kidolgozó = aki előhívta.
Ha te nyomtattad ki, akkor milyen kód van a hátulján?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem én nyomtattam ki csak otthon készített kép.
De 15 évre visszamenőleg fogalmam sincs kinél lett előhívatva.
2013. márc. 30. 13:05
6/6 anonim válasza:
Valószínű, hogy a kódot egy automata előhívó berendezés (Fuji) nyomtatta rá, én tehát először is bemennék egy olyan üzletbe, ahol régóta előhívó géppel dolgoznak, aztán esetleg felkeresnék egy céget akik ilyeneket szervizelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!