TP LINK NEM TALÁLT TANUSÍTVÁNYT?
olyan problémám van hogy régebben vettem egy tp linkes routert, és minden rendbe volt bvele, tökéletesen tudtam használni az összes funkcióját, de a számítógép ujratelepítése után, mindig tanusítványt keres a kódos hálózatokhoz, és sosem talál .
mi lehet vele a gond, és mi a megoldás ?
Olyan titkosítást állítottál be a routeren, amit az adott operációs rendszer nem támogat.
Tipikus példa (ami a leggyakoribb): WPA2 -t állítottál be a routeren és Windows XP Service Pack 2 került a gépedre. De SP2 -ig csak a sima WPA -t ismeri a rendszer. Ha így van frissítened kell, SP3 -ra vagy visszább kell venni a titkosítást erősségét sima WPA -ra a routeren.
Ja bocs már látom.
Szóval belépsz a routerbe webes menüjébe egy olyan gépről, ami vezetékesen csatlakozik a routerhez.
vagy ha ez nem jó akkor
felhasználónév/jelszó: admin
Wireless menü majd Wireless Security almenü azon belül type: WPA-PSK
majd SAVE, hogy a módosítások életbe lépjenek újra kell indítani a routert (System Tools --> Rebbot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!