Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van valami más...

Mit csináljak? Van valami más megoldás?

Figyelt kérdés
Van egy külső vincseszter-em és egy 16gb-os 3d filmet akarok felrakni, de max 4 gigás fájlt lehet fölrakni. Hallottam erről a ntfs módszerről de nem tiszta. Amúgy a vincseszter egy ismerősömé szóval mielőtt belekezdenék tudnom kéne hogy van e valami hátránya, vagy veszélye.Próbáltam fáljdarabolással de azzal sem sikerült valami miatt.
2013. márc. 27. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, kérdés, hogy ha nem TV-be / médialejátszóba akarod dugdosni, akkor minek a FAT?
2013. márc. 27. 22:44
 12/21 A kérdező kommentje:
3d-s tv-be akarom dugdosni, és azért akarom visszarakni fat-ra mert az eredeti tulajdonos nem örül ennek a formázgatásnak.
2013. márc. 27. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha a TV-n akarod nézni a felmásolt filmeket, akkor kár nekikezdeni.
2013. márc. 27. 22:50
 14/21 A kérdező kommentje:
na várjunk, beolvassa a tv-m az ntfs-t?
2013. márc. 27. 22:50
 15/21 A kérdező kommentje:
akkor más megoldás :(
2013. márc. 27. 22:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Van valami ötleted?
2013. márc. 27. 23:02
 17/21 anonim ***** válasza:

99%, hogy nem kezeli.

Megveszed lemezen, ami tuti működik, vagy összekötöd PC-vel, laptoppal és vagy lesz 3D v. sem...

2013. márc. 27. 23:04
 18/21 A kérdező kommentje:
akkor még basztatom a winrart és köszönöm.
2013. márc. 27. 23:15
 19/21 Chello ***** válasza:

Winrarral tök jó, hogy feldarabolod pl. 3.5 ös darabokra nade hogyan szándékozod lejátszani azután?

Az NTFS nem alakítható vissza FAT-re konvertálással mivel olyan felosztást is tartalmaz ami bővebb mint az FAT-é és nincsen hol elhelyezni azokat a részeket a FAT-ben.

Fel lehet darabolni video fileokat, remek példája ennek a

"Boilsoft" nevü gyártó avi splitter programja is.

Azonban ez csak néhány formátumot tud vágni.

Talán Windows movie makerrel is lehet darabolni, de én azt a programot maximum kínomban használtam eddig.

(Nem szeretem)

A fájlméret problémát a szektorméret okozza.

Amennyiben vannak adatok a lemezen amiket nem tudsz hova tenni úgy nem fogsz rá módot találni, hogy átállítsad.

Mekkora és milyen formátumú ez a film?

2013. márc. 27. 23:48
 20/21 A kérdező kommentje:
20GB, .mkv
2013. márc. 28. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!