Laptopot szeretnék venni. Egy apple megéri?
Sziasztok.
Van egy gépem, amit alig használok, és helyette egy laptopot szeretnék. az hordozható, és ha kell valami, onnan meg lehet nézni stb..
Speciel egy apple laptopot néztem ki (kb. 350E ft.), de nem tudom, hogy megéri- e az árát. iPhone-m van, szóval magával az Apple márkával meg vagyok elégedve, csak nem tudom, hogy alaptopot megéri-e.
Sokan próbálnak lebeszélni, mert nem éri meg a pénzét meg ilyenek, de nem azt akarom, hogy két hónap után, egy kis notebookot az ablakon dobjak ki, mert nem jó...
Vagy ha van más ötlet laptopok terén szívesen várom..nagyon hálás lennék.
Köszönöm.
Meg lehet azt venni jóval olcsóbban is, csak nem az apple-től kell rendelni. Vannak üzletek ahol olcsóbb a neten is találni olcsóbban új gépeket.
Az én egyik gépem már lassan 6 éves lesz, azon kívül, hogy a repedős külső házas szériából van, nincs vele gondom.
Egy új akku kellene bele. Napi átlagban 6-8 órát tuti használva volt az elmúlt 6 évben és a mai napig tökéletesen működik.
Most öcsém használja.
azt mondják nagyon kompakt.
ez elég szívás mert ha eldugottabb alkatrészt akarsz cserélni kb. dobhatodod ki.
mellesleg tudsz venni 350e-ből egy megbízhatóbb dell toshiba hp laptopot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!