Beloadon miért van az a karbantartás és meddig fog még tartani?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 08:31
1/10 forgital válasza:
Nem tudom, de engem is aggaszt mert már majdnem egy hete tart ez az állapot. Remélem nem lőtték le. :/
2/10 anonim válasza:
Jó volna tényleg hogy ne szünne meg mert legjobb oldal az egész közül. egy kérdésem lenne, lehetséges az hogy másik internetes címen érhető el átmenetileg ? attól hogy karbantartsák lehet más szerver attól neki vagy nem ?
3/10 anonim válasza:
Nem valószínű hogy menne másik oldalról mert a már letöltött torrentek is pirosba vannak.
4/10 anonim válasza:
Engem is elegge zavar...Van hasonlo oldal a Beloadhoz?Torrentoldal ami magyar?
6/10 Windiesel23 válasza:
Szerintem nem lőtték le a szervert mert akkor nem azt írják ki hogy sorry karbantartunk. Véleményem szerint csak szűrik azokat a felhasználókat akik inaktívak már régóta valamint új arculata lesz a beloadnak vagy akár más szerver lesz ahonnan lehet lesz majd tölteni.
7/10 anonim válasza:
Ha visszaáll akkor valószínűleg semmi de semmi nem fog változni. Az arculat meg így jó ahogy van, szerintem 1% az esélye hogy megváltozzon, de inkább 0%...
8/10 forgital válasza:
Gondolom költözésen esnek át!
"Hamarosan megújulunk! Addig is türelmeteket kérjük! Indulás: 2013.05.01"
10/10 anonim válasza:
oda nem vagyok regisztrálva és nincs nyitott regisztráció soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!