Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy lehallgatják a...

Kiderült, hogy lehallgatják a telefonomat. Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Annyit tudtam meg, hogy volt a lakásban valami digitális kütyü, ami bekapcsolt amikor telefonáltam (akár engem hívtak, akár én hívtam), és felvette a beszélgetést. Nemcsak az én hangomat lehetett hallani, hanem kis recsegés mellett olyan volt, mint egy élő telefonbeszélgetés. A beszélgetés erről a kütyüről le lett töltve egy mobiltelefonra, amit aztán meg is halgattam.

Azon kívül, hogy felháborít, kíváncsi is vagyok, mi ez, és hogy működik. Tud valaki segíteni?

2009. szept. 17. 11:03
1 2
 11/12 levente666 válasza:

Akkor olyan nincs hogy a kozpontban kivalasztjak a szamod vagy rakeresnek es igy le tudjak hallgatni??

Pl. A zsaruk ha akarjak beszolnak hogy ezt a szamot akarjalklehallgatni es megteszik???

2015. márc. 22. 18:18
 12/12 csejtei krisztián válasza:

Phii azóta mennyit változott a világ :) mamár autómatikusan valamennyi ideig a rendszer menti magát a telefonbeszélgetést is... lásd vv fanni halálát amikor mondták a tv-ben hogy az utolsó telefonbeszélgetését az mszp-s palival ellenőrzik....

neked pedig annó az lett volna a válaszom erre hogy minek akartad ennyire törölni a dolgaidat s kiiktatni a kütyüket ha nincs féltenivalód... hagyd szegény barátodat s csússz tovább :)

2017. dec. 14. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!