Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fülhallgató kérdés (play/pause)?

Fülhallgató kérdés (play/pause)?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Sony Xperia P telefonon hallgatom a zenét a gyári fülesével, amin ugyebár van egy gomb féle,amit ha egyszer megnyomok Pause/Play gombként szolgál, ha többször számot vált.

Most szeretnék venni egy új fülest,maximum 4-5 ezer környékén. A kérdésem az lenne hogy a fentebb említett funkció csak a gyári fülessel érhető el, vagy más fülhallgatókkal is?Ha igen melyikekkel?

2013. márc. 21. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak a gyári fülessel működik.

Más fülhallgatókon nem nagyon van ilyen gomb!

2013. márc. 21. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:

5ezerért bajosan.

ez már viszont brutál, és meg is éri :

[link]

2013. márc. 21. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Eddigi tapasztalataim alapján az ilyen fülesek csak a hozzájuk tartozó készülékkel működnek. Konkrétan próbáltam már a régi telefonba ilyen gombos fülest venni, miután a gyári tönkrement, de ennek a gombja nem működött együtt a telefonommal (ettől eltekintve kifogástalanul működött). A régi mp3 lejátszómhoz is ilyen füles volt, ott működött a gombja, de ha átdugtam a telefonba, akkor már nem. Illetve az újonnan vett füles sem működött az mp3-al együtt.
2013. márc. 21. 21:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ez elég érdekes, mert utcán nincs kedvem minden számnál van megállásnál előkotorászni a zsebemből a telefont,egyszerűbb ezt megnyomni a nyakamnál..

És az ilyen "gombos" fülesekre hogy kéne rákeresni?

Mikrofonos fülhallgató? vagy van valami szaknevük?

2013. márc. 21. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:

omg. már linkeltem ezt.

[link]

you can't read or wtf? O_o

2013. márc. 21. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Dehogynem,köszi :D

De nem hiszem,hogy csak ez az egy füles van a piacon.

2013. márc. 21. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet, de akkor is ez a legjobb ebben a kategóriában, olcsóbbal meg csak szívnál ;)
2013. márc. 21. 21:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Majd még meggondolom. Azért a hangzáson van a nagyobb hangsúly.
2013. márc. 21. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ebben nem csalódnál. Volt szerencsém ilyen szerkezetet "tesztelni"
2013. márc. 21. 22:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Sennheiser MM50? Az elvileg tudja ezt a funkciót és elég neves is :)
2013. márc. 22. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!