Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudok filmet kettéválaszt...

Hogy tudok filmet kettéválasztani lemezre írás miatt?

Figyelt kérdés
A probléma az hogy bizonyos filmek vége egyszerűen hiányzik DVD írás után, körülbelül az utolsó 15-20 perc. A gépen még teljesen ép az elejétől a végéig. Arra rájöttem magamtól, illetve csak valószínűsítem hogy a hossza miatt lehet (Felhő atlasz, Pi élete, Tükröm tükröm végei hiányoznak). A kérdésem az lenne, hogyha tényleg ez a probléma akkor ezt hogy lehet orvosolni. Kérem, csak hozzáértő adjon tanácsot! Köszi!

2013. márc. 21. 10:51
 1/4 ChrisM válasza:
Milyen formátumban vannak a fájlok és mivel írod?
2013. márc. 21. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Na még ilyet se láttam, ehhez nagyon kreatívnak kell lenni :) Egyébként meg Dvdshrink.
2013. márc. 21. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:
avi, és nero
2013. márc. 22. 12:14
 4/4 ChrisM válasza:

Hmmm, hát ez elég érdekes... Nem lehet, hogy túl sok fájlt pakoltál egy projektbe, és a Nero folytatni szeretné egy következő lemezen (amit nem teszel be az első megírása után)?

Amúgy AVI splitter nevű szoftverrel ketté lehet vágni, de a Nero is megcsinálja a legtöbb esetben, ha túlléped a lemezkapacitást, csak olyankor kér még lemezt, amikor az elsővel végzett.

2013. márc. 23. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!