Mi a neve a képen látható vetítős gömbnek?
Tudtommal egy vetítőgép volt benne, köztereken, művházakban, múzeumokban vetített reklám anyagokat.Aki tud ilyet eladót, akár hiányosat is az kérem jelezze.
Köszönöm.
Sajnos nem tudom, de jó volt látna a képet. Egyből beugrott, hogy élőben is láttam ilyeneket. :))
Csak ezt találtam, de részleteket nem írnak.
Ha komolyan gondolod a témát, akkor esetleg a BKV metró üzemigazgatóságon érdeklődhetsz, hátha a régi öregek közül emlékszik valaki, kitől vették.
Mivel elég nagy jószágok voltak, van egy olyan gyanúm, hogy selejtezés után ki lett szedve belőlük a vetítő, meg ami használható, a nagy műanyag buci meg szerintem be lett zúzva egy szeméttelepen.
Ha kisebb lett volna, talán még létezhetne régi lomok között, de egy ekkora masinának szerintem csak a belsejét hordták el a (BKV?) dolgozók, mikor elbontották őket.
Nem akarok pesszimista lenni, lehet, hogy létezik még legalább egy üres búra, de nem lesz könnyű találni egy ilyet. :(
Azért én nagyon bizakodó vagyok, építek egy kis retro parkot és oda kellene nekem.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!