Hogyan kell villanykészüléket csinálni horgászathoz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 19:29
1/8 anonim válasza:
Úgy hogy a bizgentyűt bedugod a bizbaszba,és hozzáadsz egy kis kenceficét.Cirkuláltatod,és kevergeted,amíg kásás nem lesz.Blankolod,forrasztasz kábel-kötözöl ,szigetelsz, csavarozol.
Kész is a villanykészüléked a horgászathoz.
Remélem, értelmes volt válaszom .
2/8 anonim válasza:
Rengeteg elektromos eszköz létezik a horgászatban. Vannak legálisak: kapásjelző, halradar.
És vannak illegális dolgok is.
Mit szeretnél?
4/8 anonim válasza:
Áramozni szeretnél? Sürgősen tegyél le róla, mert akármelyik horgász szívesen kihúzná a torkodon a lépedet. Köztük én is.
5/8 anonim válasza:
Mit is akarsz te csinálni?
A kérdésedből nem lehet érteni, de, ha azt amire gondolok, az törvénybe ütközik és büntetőeljárást von maga után.
Egy bejelentés alapján az IP címedből simán megvagy.
Én a helyedben inkább detektoros rádiót fabrikálnék.
6/8 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek. Én is horgászok. És a villanyozás nem érdekel. Csak kiváncsi voltam.
2009. szept. 16. 19:48
7/8 anonim válasza:
mi az az a villanyozás?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
8/8 anonim válasza:
Jajjajjaj, ne szerelj meg olyan gépet mert megrázza a halakat! Te se szeretnég ha este álmodba egy hüllő 220-at vezetne a sezxbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!