Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem ismerem a Windows szabadal...

Gungasam kérdése:

Nem ismerem a Windows szabadalmi előírásait és ezért tudni szeretném ha van egy asztali PC-m és egy laptopom, üzemeltethetem-e mindkettőn jogszerűen ugyanazt a win7-et?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 13:42
 1/2 Chello ***** válasza:

Valamikor tanultuk és úgy emlékszek az alap windows 4 gépre szólt.

Lehet, hogy most nagy hülyeséget mondtam ?? :))))

Lehet ám, hogy keverem valamivel -:

2013. márc. 21. 21:47
 2/2 temesiv válasza:
Vettél egy eredeti win7 et ami gondolom OM verzió.Én is megvettem 28ezer volt asszem HOME PRÉMIUM.A dobozán ott a lisens feltételek magyarul. 1db adott gépre , saját névre vetted,nem adhatod el nem átruházható.Van oan liszensz ami több kodot tartalmaz .......stb de az drágább.De ha télleg megvetted akkor ott le van írva.Még annyi ha a hardver konfigod jelentősen változik azt is észreveszi.
2013. szept. 25. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!