Mennyiért és milyen fúró-csavarozó gépet érdemes várárolni otthoni nem gyakori használatra?
ha fúrni is szertnél vele (pl. fémet) mindenképpen nagyobb forgatónyomatékúak között válogass.
Nem gyakori használatra, csak a LithiumIon akkusakat javaslom.
mennyiért? ez pénztárca függő!
8000 Ft. tól, (...határ a csillagos ég (de, ez már profi kategória >100ezer Ft.)
a 8000 Ft. alattiakkal, nem szabad foglalkozni, "nem gyakori használat mellett is, 1 év a NiCa akku élettartalma.
(új akku, pedig annyiba kerül, mint egy gagyi készülék...)
"a 8000 Ft. alattiakkal, nem szabad foglalkozni, "nem gyakori használat mellett is, 1 év a NiCa akku élettartalma."
Személyes tapasztalat:
Mindegy, hogy 8000 vagy 80000 Ft. az ára, ha nem rendszeresen használod az akksit egy év után cserélheted!
Az ára meg annyi mint az új gépé!
..ezért javasoltam a Lithium akkusakat...
(ezeknek az élettartalma, Min. 3 év, és ezeket NEM-szükséges "formázni" ahhoz, hogy ne legyen élettartam és kapacításvesztésük!)
...még annyit, hogy a Makita kéziszerszámgép család tagjai, a "legnagyobb jóindulattal" sem nevezhető hobbi barkácsgépeknek, a profik között is az élmezőnyhöz tartoznak!
Nem vszínű, hogy a kérdező ki tudná használni az előnyeit...
(sztem, az igényeinek megfelel, pl. egy AEG, Black & Decker, vagy Bosch, Li-Ion akkus készülék is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!