Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » IPad2 vagy Samsing Galaxy Tab...

IPad2 vagy Samsing Galaxy Tab 10.1?

Figyelt kérdés
Nyárra kapnék egyet, és ez a kettő közül kell döntenem. Apukám IPad2-t akar, de nekem jobban tetszik az Android? Szerintetek melyik legyen?

2013. márc. 12. 11:11
 1/6 ivilicious válasza:
45%
csak az ipad
2013. márc. 12. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha a gördülékeny,gyors,megbízható rendszert keresed egyártelműen ipad.Ha alakítgatni akarod a rendszerered nagyobb beavatkozások nélkül,akkor tab,viszont ezt a modellt én már nem ajánlom,eléggé elavult már,vannak sokkal jobbak piacon.

Tudom,ezt könnyű így elmondani,mert én is rettenetesen nehezen tudok dönteni,ezért is mindig variálom a dolgokat és hónapokat gondolkodom még megveszek egy cuccot.

2013. márc. 12. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Galaxy 10.1
2013. márc. 13. 07:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. márc. 13. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Index.hu legfrissebb híre, hogy átvette a vezetést a tabletek közt is az android op rendszer. A samsung holnap mutatja be létező legmodernebb telóját, az öt collos képátlójú, 13 megapixeles kamerás csodát...

ez nem jelenti azt, hogy ne vegyen senki alma gépet..csak pénz kérdése...aztán úgyis androidot vesz...ez a jövő.

2013. márc. 13. 16:24
 6/6 anonim válasza:
iPad2. Amúgy igaz, hogy az iPad drágább, de ahogy kipróbálod rögtön megérted, hogy miért ilyen drága.. Egyszerűen csodálatosan néz ki, nagyon sima az oprendszer (iOS nem ismeri azt hogy "lefagyás" :D )és ha egy 1 éves kezébe adod azonnal tudja használni mert nagyon egyszerű is. :D Ajánlom figyelmedbe a "Hogyan változtatta meg Steve Jobs a világot" filmet, abban nagyon sok jót mondanak minden Apple termékről. :)
2013. márc. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!