Nagyon alacsony fordulatú villanymotort hol találok?
Szerinted pl. a Combino villamos direkt hajtású tengelyvégi motorja hányat fordul percenként? Vagy a villanyautók kerékagymotorjai. Ne állíts már olyat, hogy nincsenek ilyen alacsony fordulatú motorok.
Tíz másodperc, google, és az első találatok között mikre akad az ember:
Ezek a motorok egy vagyonba kerülnek. Próbálj keresni elektromos kerékpár kerékagymotort (a fordulatszám stimmel, de max 300W), vagy elektromos robogó kerékagymotort, azok 1-2 kW teljesítményűek is lehetnek. Persze meg kell venni hozzá a megfelelő vezérlő elektronikát is.
Rosszul kerestem a google-ben sajnos, ezért is tettem fel itt a kérdést, nem tudtam pontosan mit keresek, valószínű a kereső szó, illetve szavak voltak rosszak. A link alatt található motorok nagyon jók, meg is kérdezem az áruk.
A kerékagymotorok mennyire strapabíróak, mondjuk meddig, hány napig bírhatja, hónapig, ha állandóan megy éjjel nappal? Én csak abból indulok ki, hogy az elektromos kerékpárok, illetve robogók sem mennek állandóan, szóval kicsit furcsán nézek most, de észérvekkel meg lehet győzni.
Funkcionális analfabétákkal nem vitatkozom.
Te nem adtál hasznos választ, és az okoskodó pattogó stílusodból ítélve már találkoztunk itt korábban. Talán led-tápegység ügyében... ott is ezerrel nyomtad a hülyeséget, gondosan kihagyva az előzményekből azt, ami nem fér bele a világképedbe.
A kérdező szénkefe, és mechanikus áttétel _nélküli_ motort keresett. Erre te ajánlottál egy áttételes motort.
Csak az első találatot tettem be google-ból, hogy megcáfoljalak, mert léteznek nagy teljesítményű kis fordulatú motorok. Fél órát szánva a keresésre biztos lehetne találni olyat is, ami nem kerül egy vagyonba, és 230 voltról működik.
Kérdezőnek: lehet hogy könnyebb lenne válaszolni, ha a pontos feladat is ismert lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!