Megéri Nokia Lumia 720-at venni?
Én úgy tudom, hogy a 720-as az 70-75 ezer ft körül lesz. Függetlenül max 90. Szerintem. Itt most az a nagy kérédés. Hogy a szolgáltatók hajlandók lesznek-e magyarországon értékesíteni az 520 és 720-ast. Van egy olyan érzésem, hogy nem. Sajnos magyarországon semmibe nézik a wp-s telefonokat. Pedig pár androidot használó haverom is azt mondta annó a lumia 900-asomra, hogy nem gondolták, hogy ennyire jó. (szóval sokan lenézik, de azt se tudják milyen :d) Ezért a magyar piac a nokia részére nem piac.
Nekem futná 820-ra is , 720-ra is , de pedig most a lumia 820 99,856 ft. ért megkapható és itt a telefonguru-n írta a 100 nem tudom hányezres árat [link]
A mobilarenán egy kicsit kevesebbet , 97-ezer forintot mutatott kidobási árnak . De én is biztos vagyok benne hogy a világ legjobb telefongyártója egy középkategóriást nem dob ki egy felsőkategóriásnál drágábban .
Ha függetlenként veszed magyarországon.Akkor ezt az oldalt nézd.
Valamikor biztosan meg fog köztük jelenni a 720-as.
Nekem nagyon bejön a lumia 720, egyébként olyat is szeretnnék kérni, és nagyon jó lenne ha a T-mobile kiadná....mert mostmég csak a gsmlinenél lehet kapni, 80-90 ezer forintért, lecsekkoltam...amúgy nembiztos hogy veri a 820-at, mivel a 820-nak csak VGA előlapi kamerája van, a 720-nak jobb az előlapi kamerája, meg a gorilla glass is van a 720-on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!