Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a különbség a tablet és az...

Mi a különbség a tablet és az iPad között?

Figyelt kérdés

#tablet-ipad
2013. márc. 10. 10:25
1 2
 11/16 Amerigo49 válasza:

Az iPad iOS rendszer alatt fut, a többi leggyakrabban Android, ritkábban Windows (szegények!) alatt működik. Az iPad jelent meg először a piacon, s így, mint minden "i" nevű kultuszt teremtett. Leginkább azoknak a vásárlóknak, akik meg tudják fizetni. Igazi fogyasztói-társadalmi termék, a reklámja jóval nagyobb, mint az értéke.

Én és a nejem már két éve használunk egy-egy jól kiválasztott noname (POV) tabletet. Próbáltam iPad-et is, nekem nem jött be. Az Androidra esküszöm. A POV-ok gyorsak, megbízhatóak, amire kell nekünk, arra tökéletesek. De a Sony és a Samsung is kiváló tableteket gyárt. Az iPad maradjon csak nyugodtan a sznoboknak, akiknek a márka fontosabb, mint a tényleges tudás és teljesítmény. Nagyon nem igaz, hogy az iOS jobb, mint az Android! Még a rendszer-filozófiája is jobb. Adatprioritás a legfontosabb jellemzője, szemben a programprioritásos Windows-zal. A WIN a felhasználót az őrületbe kergeti, mert állandóan vele kell megküzdeni (a hülye hibáival!), s felfalja a hardwert. Az Androidot észre sem veszed, úgy működik a háttérben. És egy rendszerprogramnak így illik működnie.

2013. márc. 17. 08:24
 12/16 Azonosito321 válasza:

Amerigo nem osztom véleményed!

Am hali.

Szerintem te egy előítéletekkel megáldott Androidos felhasználó vagy.

Már ott megbukott a hozzászólásod, ahol az áll "Amire kell NEKÜNK"

arra tökéletesen megteszi a kis no name ketyeréd. Elsőnek tisztázzuk mire kell? Ha csak számológépnek használod akk mindegy melyiket választod. Én egyátalán nem vagyok sznob, tudom lehet jó egy Androidos gép, de rendszerstabilitást tekintve messze meghaladja a legtöbb androidos készüléket. Pl: App store ból egyhamar nem fogsz vírust letölteni, márpedig csak onnan lehet alkalmazásokat letölteni, amit letöltesz az menni is fog gond nélkül. A forráskódok nem nyitottak így egyátalán nem személyre szabható a készûlék (Ezért lett a Jailbreak ezen belül Cydia ami nem legális európában). Az androidot futtató eszközök gyártói nem vigyáznak készülékedre, amint kiadja a cég a terméket a kezéből, onnantól a felhasználó magára van utalva! Ha egy Apple ketyerét elhagysz azt vagy ONLINE helymeghatározás segítségével megtalálod, vagy, ha ez nem lehetséges ONLINE törölheted adataidat és tiltja a rendszert. Akár riasztó üzenetet küldhetsz a tolvajnak, ha jónak látod.

Összefoglalva: Ipad egy felhasználóbarát, személyre legálisan viszont nem szabható (Widgetek, Livescreen), nagyon STABIL készülék, rengeteg szebbnél szebb programmal! Tudni semelyik sem tud, a programok tudnak kérdés h a ketyeréd fel tudja e azt a tudást dolgozni.

Na a Multitaskin mozdulatokról nem is beszélve! Még sorolhatnám előnyeit. Haj

2013. ápr. 5. 07:24
 13/16 Amerigo49 válasza:

Háááát....

Engem bizony nem győztél meg, mert pont ellentétes a véleményünk.

De tiszteletben tartom a látens sznobságodat.

Az Apple köszöni a reklámot! :)))

Már meg ne haragudj rám...

2013. ápr. 6. 19:18
 14/16 Azonosito321 válasza:

Mint már mondtam sznob nem vagyok, még csak okostelefonom sincs.

Úgy voltam vele kipróbálok 1 apple terméket és megtetszett. Külföldön élek és itt ez egy megszokott termék. Te azt hiszed minden Apple ketyerével rendelkező személy sznob? Nemrég olvastam, egy kommentelő írta, érdekes módon az Apple felhasználók nem mennek Androidos oldalakra ócsárolni a terméket vagy épp a személyeket. Te ezt tetted! De tiszteletben tartom Látens įrigységed az Apple felhasználók ellen.

2013. ápr. 6. 21:33
 15/16 Amerigo49 válasza:

Emberke!

Egyet tisztázzunk le: Te kötöttél belém!

"Szerintem te egy előítéletekkel megáldott Androidos felhasználó vagy." Írtad hatalmas tisztánlátással.

Én erre reagáltam hasonló stílusban.

Ám látom, Te egy holtig kötözködő ember vagy. Én nem.

Így, ezzel részemről be is fejeztem az értelmetlen polémiát.

2013. ápr. 7. 07:42
 16/16 Azonosito321 válasza:
Sznob az a személy, aki annak a felfogásnak él, miszerint néhány ember belülről fakadóan alsórendűbb nála. Te ezt az összes Apple felhasználóra írtad pedig te vagy oda annyira az eszközödért és nézed le őket. Szerintem ezzel te kezdted a kötekedést. Erre írtam h előítélet ami jogos ezek után ha nem így gondolod válaszolj, de számomra is itt véget ért a köztünk folytatott kommunikáció. Pás
2013. ápr. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!