Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a baja a...

Szerintetek mi lehet a baja a laptopomnak, lent az info?

Figyelt kérdés
Szóval használtan kaptam(nénnyémé volt)a Toshiba satellite m45-s269 et.Már minden lejóhetségest ki próbáltam az ismerősöm ilyesmivel foglalkozik egy barátjával akik hiper profik.Szétszedték atomjaira és kitisztították próbáltak új alkatrészeket mindenből de úgyis megmaradtak a tünetek:Lassú,nem bír semmit elindítani max negyed óra után kifullad és ki kell kapcsolni,folyton kék halál jelentkezik.annyira de annyira gyenge,hogy használhatatlan.
2013. márc. 9. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem egy mai darab, valószínűleg ez magyarázza a sebességproblémákat, ha a RAM-ot is próbálták cserélni akkor valószínűleg alaplap/CPU hiba, nem gazdaságos javítani.
2013. márc. 9. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen,RAM csere is volt de úgyse.Annyit mondtak tegnap este hogy lehetséges alaplapi hiba...de nem nagyon hivatkoztak erre.köszönöm,hogy írtál,sokat segített.Jah és akkor semmi esélye?Egyik nap meghal?És ha újat veszek milyet ajálnál nekem?(bármilyen márka,típus)
2013. márc. 10. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!