Létezik olyan fogyasztásmérö kütyü, amit ha rákötök pl egy laptopra, egy TV re vagy egy mosógépre, leméri az adott eszköz fogyasztását?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 16:45
3/13 A kérdező kommentje:
Kösz :)
Valami bövebbet tudsz mondani? pl link?
2013. márc. 5. 16:56
4/13 A kérdező kommentje:
Kösz
2013. márc. 5. 16:59
6/13 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaaaaajjjjjjjjjj már megint a google - val jönnek.
Nyilván tudom hogy létezik a google és hogy mire való! De gondoltam hátha van valaki akinek van ilyen eszköze, ergo tapasztalatokkal rendelkezik, és belinkelné nekem az adott tipust. De azért kösz hogy irtál
2013. márc. 5. 22:35
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
Egy ilyen válaszra volt szükségem, amikor valaki egy konkrét tipust ajánl amivel ö meg van elégedve! Köszi :)
2013. márc. 6. 09:30
9/13 anonim válasza:
Sajnos a Google se gondolatolvasó. Ha nem írod le, hogy mit szeretnél, akkor csak arra kapsz választ, amit kérdezel.
10/13 A kérdező kommentje:
Pont forditva! Azért itram ide mert sok fogalmam nincs a dologrol, hatha valaki felvilágosit akinek van tapasztalata. Ahogy meg is történt, hisz erre jó ez az oldal. Ugye? :)
2013. márc. 6. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!