Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Használnak még olyan fax...

Használnak még olyan fax gépet, amikor fel kell hívni a faxszámot és kérni faxhangot?

Figyelt kérdés
Hogy is működik ez? A fax fogadása és küldése?

2013. márc. 5. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ha a faxkészülék telefonra van állítva, és nem automatikus fax-fogadásra akkor csörög, felveszik és ha faxot akarsz küldeni akkor lenyomják a fogadás gombot
2013. márc. 5. 09:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan készülékek, hogy telefon és fax egyben. Általában telefonra vannak állítva.

Este, műszak végén átállítják faxra, akinek valami üzenet fontos, akkor legalább faxon el tudja küldeni.

Felhívod őket, akkor a kis billentyűt átfordítják, megkapod a fax hangot és már dughatod is be a saját készülékedbe azt az irományt, amit el akarsz faxolni. Majd néhány perc múlva megkapod a vissza-igazolást és kész.

2013. márc. 5. 09:54
 3/14 anonim ***** válasza:
2013. márc. 5. 10:06
 4/14 A kérdező kommentje:
És mondani kell valamit a telefonban, mikor felhívom őket? Hogy faxolni szeretnék vagy ilyesmi?
2013. márc. 5. 11:11
 5/14 anonim ***** válasza:
#4 ez most komoly?
2013. márc. 5. 11:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Most mi a baj?
2013. márc. 5. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mondod nekik, hogy mit akarsz, honnét a fenébe tudnák?

Az ember ha felhív egy telefonszámot, akkor elmondja, hogy miért hívta fel őket.

Te valóban szellemileg ennyire visszamaradott vagy, vagy csak eljátszod?

2013. márc. 5. 11:45
 8/14 anonim ***** válasza:

#6 felhívsz egy számot ... felveszik ... köszöntök szépen egymásnak ... te pedig mondod, hogy egy faxot szeretnél küldeni ... ő pedig adja a hangot (a fax fogadás hangját, már ha olyan telefonon hívtad ami fax is egyben)

egyszerűen nem értem, hogy egy kommunikáció ilyen nehéz legyen ... ha nem mondod, hogy faxot akarsz küldeni, akkor neki ki kellene találnia?

2013. márc. 5. 11:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szellemileg visszamaradott, csak azt hittem, hogy kijelzi nekik, hogy a fax csörög, vagyis tudják, hogy miért hívtam őket.
2013. márc. 5. 11:51
 10/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy újat mondok, de neked is egy ilyen fax+telefonról kell felhívnod őket
2013. márc. 5. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!