Hogyan tudnák öszerakni 1 Webcamerából álló térfigyelőkamerát?
Figyelt kérdés
Pár napja elopták a bicajomat a pincéből, és elég pipa vagyok.Már 1 majdnem elopták és azután 1 vastag láncal volt rögzítve.A lopás előtti napon felhoztam a láncot, mert kelet a lakásba.Másnap estére eltünt a bicaj.Az egyik szomszédunkra gyanakodunk, mert figyelték a bringát is és azt ís láták amikor felhoztam a láncot.Most szeretnék 1 webcamból álló kis kamerát csinálni a pincéba, ami rögzíti is a történteket.Segítséget szeretnék kérni az öszerakásában, mert nem nagyon értek ilyenekhez.A pincében nincs konnektor, tehát valami aku kell majd, és a rögzítőegség.köszi2009. szept. 12. 12:40
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy létezik-e olyan vezeték nélküli vebcamera amely nagyob távolságból is kapcsolatban tud lenni a géppel.A pince és a gép közt 4 emelet van.Tudna ilyen távolságból működni?
2009. szept. 12. 12:46
2/4 anonim válasza:
Ha jól tudom lehet kapni olyan USB HUB-ot ami önmagában képes kezelni a rá csatlakoztatott kamerát és USB-s winchestert, és arra megadott időnként képeket ment. Csak aztán nehogy azt is ellopják!
Van w-lan kamera is, de hogy ekkora távolságot (gondolom beton falak) nemtudom át tud-e vinni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt azért igyekeznék valahogy jól elrejteni.
2009. szept. 12. 13:10
4/4 anonim válasza:
a pincét közösen használjátok? mert ha igen akkor kellenek a megfelelő jogi szabályok, feltételek is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!