Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol lehet az a cikk, ahol egy...

Hol lehet az a cikk, ahol egy srác elmeséli hogy rádöbbent a telefonja elszivja az életét?

Figyelt kérdés

Találtam még régebben, elolvastam elég hosszú de döbbenetemben elfelejtettem elmenteni.

Valami posztolgatás volt, hogy a srác egész élete az érintőképernyős telefonjáról szólt, hogy annyira belemerült az alkalmazásokba játékokba meg mindenbe, és egyszer csak tönkrement neki, ránézett és ledöbbent: "ez az amitől én függök? ez az életem? ez a darab műanyag?"

Meg valami utalás volt rá hogy érezte hogy azelőtt elszívja az egész lelkét, és most kikapcsolt állapotban ez nem történt meg. Azóta sem vett éritős telefont csak arra használja amire kell. A lényeg ennyi.

De mivel az élmény tőle származik, szükségem lenne az ő szavairea..

Vagy esetleg akinek hasonló tapasztalata van...

Köszi!

#cikk #elszívja #éritősteló
2013. márc. 3. 22:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!