Miért sz@r a modem?
Figyelt kérdés
Tv-internet-telefon egy szolgáltatótól van.tv van a többi nincs.futtattam rendszer diagnosztikát,azt adja ki,hogy a modem/útválasztóval van gond..van valaki aki esetleg tud valamit mondani erre?2013. márc. 2. 18:37
1/13 anonim válasza:
Áramtalanítottad már a modem/útválasztót?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen.
2013. márc. 2. 18:40
4/13 A kérdező kommentje:
Cisco epc3208 amúgy azt írja a rendszerdiagnosztika hogy nincs dns kiszolgáló,jelentsen ez akármit is :(
2013. márc. 2. 18:49
5/13 anonim válasza:
Nem sz@r a modem, Te nem értesz hozzá.
Én ezek után a modem helyében nem is szolgálnálak Téged...
A Cisco beállítása nem az egyszerűbbek közé tartozik, de nem is bonyolult. Persze, ha sz@r?
6/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értek hozzá.Nyílván azért kérek itt segítséget..a párom ért hozzá.Én nem.ennyi.szerintem azért mert nem értek hozzá még remélem nem leszek fogyatékos...26 L
2013. márc. 2. 18:59
7/13 anonim válasza:
Próbáld meg átírni az elsődleges DNS kiszolgáló címet 8.8.8.8-ra a másodlagos DNS kiszolgáló címet pedig 8.8.4.4-re.
8/13 A kérdező kommentje:
Jó.tényleg béna vagyok átállítanám csak nem tudom,hogy hol kell..
2013. márc. 2. 19:14
9/13 anonim válasza:
Milyen op.rendszer van a gépeden?
10/13 A kérdező kommentje:
Win xp
2013. márc. 2. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!