Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Barátomnak kéne segítség....

Barátomnak kéne segítség. Hogyan tudja tönkre tenni a monitorját?

Figyelt kérdés

Egy 10 éves 17 colos Acer monitorja van, az apa azt vallja elöbb menjen tönkre, és utána kaphat újat. Erre szeretnénk rásegíteni. Vannak olyan módszerek amivel úgy tönkre lehetne tenni, hogy ne jöjjenek rá, hogy ő nyúlt hozzá?

És ha van ilyen akkor azt ha javítanák,mennyibe kerülne?

2013. márc. 2. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sosem kap újat a senkiházija.
2013. márc. 2. 18:04
 2/9 A kérdező kommentje:

1 vmi használhatóbb ötlet kéne xd

2 egyenlőre csak ötletet gyűjt,ha meg tud az apjával egyezni nem nyúl hozzá :)

2013. márc. 2. 18:08
 3/9 anonim válasza:
VÉLETLENÜL rántsa le a földre, és talán betörik xdd
2013. márc. 2. 18:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Ötletnek jó :)
2013. márc. 2. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán el kéne mondani, hogy ez már egy régi, rossz monitor. Amúgy ha így akar rásegíteni, akkor remélem a haverod (aki gyanítom, hogy te vagy.. :) ) még 5 évig nem kap, csak egy használt sz*rt.
2013. márc. 2. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Rosszul gyanítod mert nekem egy 22 colos Benq LED minitorom van :-P
2013. márc. 2. 18:26
 7/9 Marci024 válasza:
Van egy ötletem! Szerintem üzem alatt kéne belevizelnie, valószínűleg lenne egy kisebb zárlat, a haverodnak meg nem lenne többé reggelente erekciója felkeléskor. De ha mégsem jönne be ez a nagyszerű ötlet, akkor inkább meg kéne dolgozni azért a monitorért. Kicsit megerőlteti magát a haverod, biztosan képes hétvégente valami módon dolgozni egy kicsit. Nem pedig szerencsétlen fatert lehúzni.
2013. márc. 2. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Büdös kis senkiháziak vagytok.

Az apának meg ezt kellene mondania: nem tetszik az öreg monitor? Oké, keress pénzt, aztán vehetsz.

2013. márc. 3. 11:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Imádom amikor a kis okos megszólalnak...

Tanácsot kértem nem szidást!!!!!!

Majd ha a helyében leszel akkor szidj, addig meg max tanácsot adj ;)

2013. márc. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!