Macbook Air, Macbook Pro vagy iMac?
Mi értelme az ilyen válaszoknak...
Szerintem mindenképpen vagy air-t vagy pro-t. Egyetemista lévén gondolom jönni-menni fog és azok ugye mobilabbak mint az imac :)
Az air biztos elég lenne neki ha nem fog komoly, processzor igényes munkákat végezni rajta, viszont ennek a képernyője 13" os maximum. A pro-ból van nagyobb is.
Biztos örülni fog neki bármelyiket is veszitek neki. :)
Most van akciósan Pro. -40.000Ft-ért beszámítanak bármilyen régi ócska PC-t az Apple kereskedésekben.
A részleteket megtudhatod a honlapokon.
Ha gyorsan döntötök, akkor még lesz készleten kb a hét végéig.
Itt nézz szét:
ijoe.hu
xms.hu
istyle.hu
Egyébként minden egyetemista kap 3-6% árengedményt az új Apple gépek árából. Ez kereskedőtől függ van ahol 3 van ahol 6% sőt néha még 10% is szokott lenni. Kell hozzá a diákigazolvány.
Macbook Air-re voksolok. Egy 13 colos 128 gigás szerintem megfelelő lenne neki, a ram pedig . (ha sok dolgot akar rajta tárolni akkor még mehet mellé egy nagyobb külső winchester) Kicsit több mint 1 kiló az egész, hatalmas készenléti idővel, elég strapabíró, kicsi könnyű és hordozható. Akárhol van csak előkapja kinyitja és 1-2 másodpercen belül lehet használni, ha már nem használja akkor összecsukja, azonnal leáll és 0 a fogyasztása, nem hangoskodik, nem megy át sugárhajtóműbe a ventilátora durvább terhelésnél sem, és nem is melegszik fel annyira.
A MacBook Pro is jó lenne, de szerintem az ilyen dolgokhoz egy kicsit túlméretezett (nem fogja belőle kihasználni a hardvert)
Az iMac pedig asztali gép ami azért egy egyetemistának baromi nagy hátrány. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!