Powerpoint előadást hogy csináljak hogy jó legyen?
Ne várd, hogy más megcsinálja helyetted. Nekünk 45 perc alatt kellett megcsinálnunk egy 13 diás előadást.. Az első és az utolsó ezekkel ment el, amit fentebb írtak. Nem kicsit voltunk idegbajosak, de sikerült! A legtöbb azzal fog elmenni, hogy berakj pár effektet, hátteret, ilyesmit! Ja, én már jó sokat csináltam.. Az első az autók történelméről, a második a BMW-ről, a harmadik a mobiltelefonok történelméről és a leghíresebb telefonokról szólt (kb. 20-25 dia teleírva, ha jól emlékszem..) a negyedik a számítógépek történetéről, az ötödik a Mercedes-Benzről, a hatodik Steve Jobs-ról és a munkásságáról és persze az Apple-ről (ezt a halála emlékre csináltam, nyugodjon békében :/ ) Aztán indultam egy pályázaton, amin egy működő szervergépet kellett elkészíteni és ezt nem kevés diában kellett dokumentálni, eléggé hivatalos "hangnemben", mindenről képet kellett beszúrni. (azt is be kellett írní, hogy percre pontosan mikor indítottam be először! )
Tudom ezek nem érdekelnek senkit, csak egy kis ösztönzésnek szántam, hogy egyesek hány száz dián vannak túl! Nem olyan nehéz a PP, hidd el. Sok szerencsét!:)
Amit ne csinálj (nem tudom hány éves lehetsz, de gyerekeknél/fiatalabbaknál szokás), hogy mindenféle csicsás szarságot csinálsz.
Tehát ne úszkáljanak a szövegek meg tűnjenek el ilyen-olyan animációval, WordArt-ot vagy mit se használj, minél inkább minimalista, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!