Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fényképezőgépet szeretnék...

Fényképezőgépet szeretnék venni, de komolyabbat, tehát 100. 000-200. 000 között. Milyen legyen?

Figyelt kérdés

Reméltem, hogy van itt valaki aki ehhez jobban ért, mint én, szóval gondoltam rákérdezek. Legfőképp nikon, canon gépekben gondolkozom. De az is jó, ha egy nem olyan drága gépet írtok, és hozzá egy objektívet, ami kompenzál. Bár az első opció jobb lenne. Nekem az lenne a fontos, hogy nagyon gyors legyen a reakció ideje. Tehát ne kelljen még 10 másodpercet várni, miután már lenyomtam a gombot, hogy fotózzon...nincs téma amit konkrétan fotóznék vele.

Előre is köszönöm :)

2013. febr. 25. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen árú Nikon gépeknél alap a sorozatfelvétel. A Canonokat nem ismerem, de ez nem egy nagy elvárás egy 100 e Ft feletti géptől. Nem ez alapján kéne választanod.
2013. febr. 25. 11:43
 2/2 A kérdező kommentje:

nyilván nem csak ennyit szeretnék hogy tudjon, de ez a legfontosabb nekem, mert már van egy elég jó gépem, de ez az egy probléma van vele.nekem fontos lenne, hogy mozgás közben is tiszta képeket csináljon, és ne legyenek elmosódások.

de nagyon szépen köszönöm a válaszodat :)

2013. márc. 27. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!