Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek az Euronics-ban...

Szerintetek az Euronics-ban vagy Media Marktba lehet olcsobban TV-t venni?

Figyelt kérdés
Euronics, media markt, Tv, televizio, media, markt,

2013. febr. 23. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Akció függő-lehet egy egy akción belül az Euronics olcsóbb de többségében és általában a MediaMarkt mindig jobb árakat kínál.
2013. febr. 23. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy páran le fognak pontozni, mivel a kiskereskedelem mehet ez miatt tönkre, de elárulom, én hogyan szoktam csinálni. Bemegyek bármelyik áruházba és jó alaposan körbenézem a termékeket . Amelyik megtetszik, annak felírom a típusát és az árát, majd hazamegyek. Otthon megnézem a webáruházak kínálatát és valahol tuti megtalálom jóval olcsóbban. Ha ez meg van, akkor megrendelem onnan.
2013. febr. 23. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy szoktam csinálni ahogy az előző leírta, nagyon is helyesen.

Egyébként szerintem az Euronics esetenként olcsóbb, bár a választék talán elmarad. A szüleimnek is ott vettem TVét, a konkurenciánál ugyanaz a típus 15e Ft-tal drágább volt.

2013. febr. 23. 09:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy kp-ra vennem ezert kerdeztem!
2013. febr. 23. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Halkan megjegyzem, hogy a webáruházaknál is van mód részletfizetési lehetőségre. Viszont az üzletláncoknál szokott lenni néha "ingyen hitel" akció is, úgy már viszont lehet, hogy ott érdemes megvenned, mert lehet, hogy a webáruház hitelének kamatjain többet buksz, mint amennyit nyernél az olcsóbb áron.
2013. febr. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!