Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az az AUTOCAD? Mert én egy...

Mi az az AUTOCAD? Mert én egy ilyen tanfolyamra jelentkeztem.

Figyelt kérdés
én azt hiszem hogy 3D-s tervezés számítógéppel. Ha jól tudom!
2009. szept. 8. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Az ám........

Nem is akármilyen, én 2 éve azt tanulom a középsulimban.

Faxa is dolgokat lehet vele csinálni....

Majd meglátod..

2009. szept. 8. 16:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondj már egy pár dolgot róla! Légyszi!
2009. szept. 8. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
ezena mondj egy pár dolgon jót nevettem. Egy könyvnyit lehetne írni róla :)
2009. szept. 8. 16:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Na hajrá én ráérek írd nyugottan!
2009. szept. 8. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:
2009. szept. 8. 16:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszike megnézem!
2009. szept. 8. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon jó dolog! Én is középiskolában tanultam 2 évig. Mindenféle alkatrészt lehet vele szerkesztgetni pl anyákat.

De kapsz egy linket ha érdekel amit a volt tanárom a Mester irt:D:D

[link]

Itt egy kis tananyagot is találsz,de szerintem ne tanulj előre mert ez egy régebbi ű(2000es) rendszerre irodott!

2009. szept. 8. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyetemen első osztályban tanultam mérnöki infóból... az autocad maga a megtestesült gonosz ördög :) sírtam miatta eleget és sokat kellett könnyes bociszemekkel néznem a tanáromra hogy ne buktasson meg. Ő meg is mondta, Orsolya, ez egy hatalmas szaros 0. De azért beírta a 3ast és így szabadultam. Megígértette velem hogy vizsgaidőszakban önszorgalomból az itthoni gépemen megtanulom a használatát. Megígértem én mindent csak szabaduljak tőle :D persze soha nem foglalkoztam vele többet.

Lehet azért volt nehéz felfognom mert nem vagyok műszaki beállítottságú (most vagyok harmadéves a műszakin :D ) de az biztos én megszenvedtem vele.

2009. szept. 8. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:

ha 3D-s tájképeket embereket, dizájnos cuccokat akarsz készíteni, akkor arra nem jó. Arra a 3D Studio a nyerő.

AutoCad egyrészt nagyon jó 2D-s rajzolásra, alaprajzokra, tervekre, stb.

A 3D része is nagyon faxa, de mint mondtam, meg mások is mondták, az alkatrészekre van kitalálva.

Persze lehet dúrvábbakat is kreálni vele, pl. egy demofájlban ott volt annó a sydney operaház 3D-s összeállítása. Szal lehet vele ilyet is, csaképp sokkal több meló mint pl egy 3DS-el.

2009. szept. 8. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Az Övegeses linket tettem be én. A sulimban megcsinálták az iskola alaprajzát.3 szintes iskola,nagyon nagy területen.

A letöltések között fent van! Ez egy videó,de bemutatja az egész sulit összehasonlitva a valósággal.Pl mennek a tanárok a folyosón,majd áttérnek a makettbe:)

2009. szept. 8. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!