Hogyan lehet létrehozni egy videójáték céget? (Légyszives ne röhögjetek ki) Mert Amerikábaa az EGYESÜLT ÁLLAMOKBA Megyek egetemre és ott szeretnk nyitni egy céget.
EGYETEMRE*
SZERETNÉK*
Bocsánat,hogy rosszúl írtam de siettem!
Nyelvtanóra bekacsol.
Amerikábaa - Amerikába
rosszúl - rosszul
létrehozni - alapítani
nyitni - alapítani
"Bocsánat,hogy rosszúl írtam de siettem!" - a de helyett MERT használata javaslott.
A mondat végi ( közbeni? ) elválasztójelekre - illetve azok hiányára- már nem is pazarlom az időmet. ( Mert én is sietek. )
Nyelvtanóra kikapcsol.
1. Azzal vízummal amivel itteni tanulmányokat folytathatsz, nem lehet céget alapítani.
2. Örkény után szabadon: lóf@szt fogsz te itt tanulni barátom. A degenerált idiótákat itt sem fogadják tárt karokkal. Viszont hallottam, hogy a Sacramento-i csirkebontó felvesz olcsó munkaerőt, ha érdekel privátban megírom a címet ahol érdeklődhetsz.
Elnézést a kissé nyers fogalmazásért!
BEKACSOL?
NEKED IS ON-RA ÁLLÍTOM
Sima elgépelési hiba. Egyébként van igazságod. Nálad viszont más jellegű problémád van.
Hogy lásd, milyen szemét mocsok vagyok - megkérdeztem egy kollégámat a kedvedért a témában:
Céget nem tudsz alapítani, ahogy írtam. Olyant viszont tudsz csinálni, hogy megkéred egy amerikai állampolgár barátodat, hogy alapítson céget és mint gyakornokot alkalmazzon téged, az ösztöndíj idejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!