Mi lehet a baj a fülhallgatómmal? (Lent)
Figyelt kérdés
Van egy fülhallgatóm és az egyik része nem szól. Tudom, hogy ez azért szokott lenni, mert megtörik benne a kábel, de ebbe nincs semm ikábeltörés mert megnéztem meghajligattam az egészet és akkor se szolt.2013. febr. 11. 21:27
1/8 anonim válasza:
ilyen problémám nekem is volt. annyira meg volt már törve a kábel,hogy hiába hajlítgattam akkor sem volt jó. ha drága fülesről van szó,akkor vidd vissza az üzletbe(ha még érvényes a garancia),vagy szerezz hozzá másik jack dugót és forraszd át. nekem bevált
2/8 A kérdező kommentje:
mennyiért forraztják össze? meg hool tudják ezt megcisnálni?
2013. febr. 11. 22:02
3/8 anonim válasza:
azt tisztázzuk:fül vagy fejhalgató e,mert sokan keverik. milyen árkategória? mert pár ezer forintost nem érdemes szervízbe vinni,azt max otthon sufni tuningba. de ha már egy komolyabb árkategóriáról beszélünk akkor azt is meg lehet otthon csinálni. vagy ha nincsen hozzá szerszámod akkor egy pc javítót vagy egy elekzronikai üzletet tudnék mondani. én nem vittem szervízbe a fülhalgatóm, én itthon csináltam sufni tuningba :D volt egy fölösleges jack dugóm kb 20cm vezetékkel. lecsupaszoltam és a fülesnek a megtört vezetékét levágtam, lecsupaszoltam, majd a megfeleló pólusokat összefortasztottam egymással. de figyelni kell nehogy rosszul forraszd össze,mert akkor nem fog szólni. én ennyit tudok róla mondani,remélem tudtam valamennyit segíteni :)
4/8 anonim válasza:
az árat pedig nemtudom mert ugyebár én csináltam meg. de sztem max 3ezer hangsúlyozom: SZERINTEM :D
5/8 A kérdező kommentje:
4000Ft-os skullcandy
2013. febr. 11. 22:22
6/8 A kérdező kommentje:
fülhallgató nem fejes ;)
2013. febr. 11. 22:23
7/8 anonim válasza:
ha garanciás vidd vissza. nekem kicserélték.de blokkot vigyél! :D
8/8 A kérdező kommentje:
már nemtom hol a blokk.... :(
2013. febr. 12. 07:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!