Két fülhallgató hangszóróját fel lehet cserélni?
Figyelt kérdés
helyzet a következő, beats fülesem jack-jét véletlenül leszakítottam, de sajnos tőből úgy, hogy azt visszarakni már nem tudom. iphone-hoz van fülesem, amin van távvezérlő egység, így ez nagyon jó lenne, de azért nem használom azt, mert egyáltalán nem illeszkedik a fülembe, és egy fejfordításnál-lépésnél már kiesik. szóval ha a beats hangszóróit levágnám, és az iphone fülesről is csak a hangszórókat, a távvezérlő felett, majd összeforrasztanám a másikkal, működne? azon kívül, hogy rendkívül csúnyán nézne ki, meg lehet oldani?2013. febr. 1. 14:46
1/6 anonim válasza:
Működnie kell. Csak mielőtt összeforrasztod az ereket kapargasd meg késel.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
miért kell késsel megkapargatni?
2013. febr. 1. 18:12
4/6 anonim válasza:
Mert 90% az esélye, hogy Ún. Litze huzal fut benne. Ez egy olyan sodrott rézvezető, amelynek minden egyes szálán lakkszigetelés van. Következésképp az ón sem fogja befutni.
Így néz ki, minden egyes vékony szálat bevon a lakkszigetelő.
5/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi. mennyire kell megkapargatni? és ha nem alaposan csinálom, esélyes hogy nem, vagy nagyon gyatrán fog működni?
2013. febr. 1. 18:30
6/6 anonim válasza:
Ott a link, hogy csináld, kb fél perc az egész, és nem kell kapirgálni. Kapirgálva amúgy sem lesz olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!